tisdag, juli 6

Framme

nu ar jag har, soffe o naida kom igar mitt pa dagen och mig hamtade de senare pa kvallen. vi skulle ga och se eclipse nar jag anlant men de hade inte kunnat halla sig ifran bion och redan sett den :( finns val fler tillfallen. pa vagen hem stannade vi och kpte bosnisk pizza nastan som svensk. vi inkvarterade os i hennes hus som ligger uppe i bergen, jattevackert!!!!!!

vi var redigt trotta och baddade ner oss ganska snart, nu idag ar vi ute och kollar in vad sarajevo har att erbjuda. vi har atit bosninsk frukost, ustpci heter det visst :) svart att uttakla alla ord. vi fick aven tips om krigsmuseet i sarajevo som var mycket litet, det var ett rum haha, men det fanns tva dockor som man kunde ta kort pa annars verkade de inte ha satsat speciellt mycket pa museet. han som jobbade dar blev i alla fall mycket glad hihi

vi har fullspackat schema nu i alla fgall. vi ska aka ivag med nan som vi traffade innan till ett annat musee sopm ligger en birt harifran, spannade med aventyr haha. ikvall blir det fotboll, imorgon nya aventyr saklart, vi ska aka hast och vagn nanstanns ocksa mysigtom det blir av i alla fall. pa torsdag drar vi mot kroatien och kusten men forst har vi mycket att se har.

ha det gott dar hemma kram

2 kommentarer:

  1. Hej gumman!
    Skönt o höra att ni kommit fram helskinnade och att allt är bra!
    Var museet mindre än det på Palawan alltså? låter osannolikt..
    Har fixat norskt nummer nu så du vet +47 45 44 39 34, gött nummer :)

    Heja Uruguay nu, vi hörs snart hoppas jag!
    Puss Johan

    SvaraRadera
  2. Va gött ni har det! vill se bilder från fina sarajevo!!! ha det bäst!! Kram

    SvaraRadera