tisdag, april 6

Gyllene triangeln








Helgen var händelserik till tusen. Upp fem eller tidigare varje morgon för att hinna med allt vi skulle. Det inte riktigt som vi tänkt oss men en fabtastisk helg i alla fall.

Vi hyrde en bil som tog oss genom den gyllene triangeln

Delhi-jaipur-ranthambur-agra (Taj Mahal)- gurgaon
Det var många timmar i bil men då fick man se mycket av landsbyggden i India land. VI besökte fort och var på väg på tigersafari gick upp vid halv fem för att köa vilket vi gjorde i två timmar men vi sjutiden fick rasande återvända till frukost på hotellet någon tigersafari blev det inte. Istället besökte vi en ganska så uttorkad nationalpark i en faslig värme, det fläktade inte ett dust.
Vi kunde se, apor, några äckliga sköldpaddor, antiloper, kaniner, scakal,rådjur, massa vackra fåglar det skulle även finnas hyenor men de syns på kvällen.

Dagen därpå var det det jag väntat på sedan jag såg Prison Break, nämligen Taj Mahal, vilken vacker byggnad :) Det var ju det fängelsedirektören sitter å påtar med när han jobbar för att hålla bovarna inom lås och bom.

Kanonhelg kort sagt, men trötta som bara den, inte helt lätt att sova i en skumpande bil som tar sig fram på inte de bästa vägarna. NU har vi en helg kvar innan det är dags att ta farväl av Gurgaon och Delhi. Jag och Sofie kommer visserligen tillbaka till delhi för flyg hemmåt sverige igen men det gör vi utvilade förhoppningsvis efter en go semester.

Idag är det tisdag och jag bävar för att gå på lunch, det är en helvetespromenad skulle man kunna säga haha. Det fixar la sig, lite nötter på vägen tillbaka och man är fit for fight.
Ta hand om er där hemma!

Johan Missyou so much!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar