söndag, juni 27

midsommarhelgen













Ja då har midsommarhelgen farit förbi å nu är det bara ett halvår kvar tills det att tomten kommer å knackar på :) HOHO!!!
Det tänker vi inte på nu för vilken helg å vilket underbart väder det har varit. Tidigt i fredags styrde jag och Johan kosan mot Varberg och Valingen där Håkan Och Evelina byggt hus. Vi hann in en snabbis på gekås, sedan var det midommarfirande natten lång.

God mat, lekar, grill, dans och badtunna :)

Var inte lika pigg dagen därpå så åkte hem sen eftermiddag igår. Sedan var vi pigga nog att åka ut till min brors stuga i Rångedala som ligger precis vid vattnet. Där har det blivit massa bad, god mat och badminton. Nu ligger vi här hemma i vår soffa kikar ut på en klarblåhimmel och en sol som bara är så underbar.
Nu väntar en vecka med massa jobb helt ok, men det är aldrig kul när vädret är som det varit i helgen. Många har väl sin sita arbetsvecka nu innnan deras semester drar igång. ha det toppen nu alla goa PUSS

1 kommentar:

  1. Ni ser ut å ha haft en härligt midsommaraftoni Valinge:) Emelie du e ju brun som en pepparkaka, sweet!! Å johan e brun i håret, stiligt!!

    Kram på er

    SvaraRadera