tisdag, maj 10

besök är jätteskoj!

fasligt vad tiden går fort, är redan inne på andra besöket här, soffe nämligen. efter tårar när vi skiljdes åt hemifrån va det riktigt gott att se henne här igen. hon är en pigg å trött filur min lilla soffe, det har hon alltid varit. uppe med tuppen å svidande ögon på kvällen men så är det ju också jet-lagen. powernap är bra soffe inte sant! då kan man orka ytterligare timmar på kvällen. för oss är det just nu funderingar på helgen, det kanske blir en road-trip till Atlanta, vi får se lite vad som faller oss in. en del shopping har det i alla fall blivit för tösa och mer kan det nog bli. utbudet här i förhållande till NYC är såklart sämre men det finns ljuskorn hehe.

nu är hon hemma i väntan på att vi ska sluta jobbet. vi har just avnjutit hennes lunch som hon så snällt lagade till oss igår. MUMS!!! Det var hennes mat som va på förra tjejmiddagen som jag ju numera missar.

Ikväll ska vi testa på BIkram yoga, yoga i 40 gradig värme, helt sjukt dumt egentligen men vi får se vad vi tycker efteråt.

Trevlig kväll på er!
Nu lider lunchen mot sitt slut och jag ska återgå till att klippa lister.
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar