lördag, augusti 22

Botten upp

Praktikplatsen lurar i bakhuvudet hela tiden, måste verkligen fixa en, ångest ? Svar : JA
Skönt att man kunde koppla bort det några timmar igår på Kajsas trevliga födelsedagsfest, hjälp vad lyckat det blev. God mat, god tårta å goda vänner. Kajsa blev glad för presenterna också, hon fick bl.a. en knälång stickad tröja perfekt för henne att ha på kalla jobbet i vinter å så ett trevånings kakfat, jättefint :) Det var ju vi som valde det haha
Det dracks vin och man vet aldrig vart det slutar eller jo det gör man ju egentligen, man blir lite fnissig och pratglad haha. Vi hamnade på vimmel och det var inte så många fler där faktiskt eller så var det vi som inte la märke till så många andra, men rätt tomt var det iaf till en början. Vi hade skoj och satt å tjötade en hel del iaf och kvällen slutade med att johan fick hämta oss flickor.
Dagen idag började tisigt och har vart lång men trevlig, fast tröttheten har funnits där någonstanns hela tiden. Jag soffe å evve var i stan, shoppade lite, fikade på viskan i det soliga vädret. Sedan tillbringade vi tre sega varelser nästan en timma inne på Ica Maxi för att bestämma vad vi skule laga. Det blev Grill å Marängswiss, bra val! men det tog samma tid som att handla, helt sjukt. Nu är man ännu tröttare så det blir till att ta det sista av disken sedan blir det bums i säng. Imorn ska man ju vara pigg för att spela match mot Södra Ving!
Kram kram dessvärre blir det inga kort från denna kväll, då jag Emelie Samuelsson glömde min kamera TYPISKT!
Kram kram igen

2 kommentarer:

  1. hejhej vännen! tack för en toppen helg! blir snart igen hoppas jag! lycka till på matchen! å ja nästa gång vill vi se fotobevis;)
    //Evelina

    SvaraRadera
  2. det lovar jag greta!

    SvaraRadera