måndag, oktober 12

Avancemang till div III

Det kvittar hur och när jag lägger in bilder de hamnar aldrig som jag vill ändå, här kommer det i alla fall lite huller om buller, men ändå!









I Lördags var det allstå dags för den andra och sista kvalmatchen vi behövde minst oavgjort tack vare vår grymma vinst förra helgen.
Det blev ingen bra start på matchen alla var nog mer nervösa än vad de trodde kan tänkas. Efter ca. 20 min 2-0 i baken och 3-0 i 60:e. Vi behövde alltså göra tre mål för att lyckas, vändningen kom när det återstod en kvart och vårt 3-3 mål var ett faktum när klockan var på övertid 91.07 typ! Då var det klart vi hade lyckats efter att ha fallit på målsnöret så många gånger. Kul att vi lyckades, vi har nog fortfarande inte förstått det ännu för det var så sjukt. Bara att nypa sig i armen och det är alltså ingen dröm denna gång. wohooo!!!!
Det blev ett snabbt men rejält firande innan vi alla satte oss i bilarna och med stora leenden på läpparna åkte tillbaka till Borås.



2 kommentarer:

  1. Vart e videoklippen jag blir tokig!

    SvaraRadera
  2. HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA o grattis till er=) Jäkligt bra gjort!!!

    SvaraRadera