söndag, november 23

Dessa söndagar som bara rinner iväg

Väcktes av ett tidigt mess på telefonen men det var det värt, då det var glada nyheter. Slapp att stå i garderoben på Åhaga, vilket kanske var tur då man är pälsallergiker. Än gladare blev man när Kajsa kom förbi och pratade om hennes heltokiga lördag. Vi scrappade i några timmar och sedan ramlade Johanna in. Hon gör knappt några vanliga LO- layoutslängre utan hennes utmaning var för tillfället en adventskalender av tändsticksaskar, hon scrappar alltså på detta :)

Resultatet blev kanon......
Johan den stackarn har skrivit på sin uppsats hela dagen nu skingrar han tankarna i form av inomhusfotboll.

Jag scrappade mestadels små söta barn idag och fick lite gjort i alla fall, nu är det väl bara att vänta på ytterligare en härlig vecka av studier.







Detta medan man vet att Sofie och Naida avnjuter sin vecka i värmen i Egypten.
Snön är i alla fall fantastisk får hålla tummarna att julen är vit också nu är det bara 1 månad och en dag kvar wheeeeey!

Ha det gott allihop pussss

4 kommentarer:

  1. Hellooo!! Va roligt att du har börjat blogga Empis:) Duktig du e på å scrappa, det sista kortet var lite extra fint, hehe!

    Puss puss i snöyran
    /Karin

    SvaraRadera
  2. ÅH, du har verkligen blivit skirbra på detta ju! Nu hoppas jag att min kommentar kommer med :D Hörs och ses snart! Kram på dig

    SvaraRadera
  3. Hej goding!
    Vad roligt med en blogg, jag ska följa den flitigt. Hur går det med marknadsföringen? Visst är Kotler fantastisk? Läs på anteckningarna så kommer allt gå bra! När är tentan?
    puss och kram,
    Kajsa

    SvaraRadera
  4. jättefina scrappingar som du gjort! jag vill me! tycker snart att det är dax att boka in en tid för detta! Puss Soffe

    SvaraRadera