tisdag, november 25

smygSTART :)

Hann ju aldrig skriva om min trevliga lunch med Anna hos carro å lille Leo, den lille knodden växer han med, snart är han tre månader. Oj vad tiden går fort snart ska han vara med om sin första jul, det är en söt liten krabat det det där.
I går å idag har vi smystartat med adventspyntet :) Tycker det blir så mysigt då. Det gällde dock att städa ordentligt först så vi har bara hunnit med två rum :(
Där skiner dock stjärnan och staken fint nu hihi*

Man får tjuvstarta lite tack vare att vi gör detta kommer det att vara färdigt på söndag annars hade det ju tagit as lång tid. Lite pynt får dock vänta till senare. Sovrum och matrum är alltså nästan helt klara att välkomna julen. Denna pynt hysteri kan dock bero på att det är mycket roligare än att tentaplugga.

Här försöker vi sätta upp tre tavlor, ganska raka blev de allt.

Så här blev det



Sedan var det dags för gardin och lampbyte. Så var sovrummet klart.


I mittenrummer kunde vi konstatera att solen lyst friskt i sommar eller vad säger ni?

Före


Efter


Här fick det sitta en adventskjustake, inte helt nöjd med den. Två utav stakarna från förra året är helt borta, kanske lämnade tillbaka dem men minns inte säkert, trodde att vi hade två till. Jaja kan bli till att köpa ett par nya vi får se, studentplånboken är inte så fet haha. Nu är det i alla fall inte ceriset längre.


Lite svartare men det ska bli rödare, var visst på korttagar humör ikväll :)



Nu blir det sängen å Prison Break ha det gott nattiskramar









4 kommentarer:

  1. Va fint ni gör:) Kommer ihåg att du inte va helt nöjd me dina två nyinköpte adventljusstakar (Classe??), så min gissning e att du lämnade tebax dom, så de så;)

    Lycka till me tentaplugget!
    Puss

    SvaraRadera
  2. Ups glömde skriva att de va jag som kommenterade, Karin asså:)

    SvaraRadera
  3. Hej finaste! Vilken rolig blogg!! vill se mer! Kul med mkt bilder!! =) jag har varit hemma, lite sjuk igen.. jäkla feber.. men jag som har myror i brallan har hunnit få upp lite adventsgardiner! sååå mysigt!! ser fram emot den 21/12.. för det blir väl julgodisbak??

    Lycka till med plugget i helgen! Kanske hörs!
    Kramkram Gretschen

    SvaraRadera
  4. Hahaha, lät som du hade köpt adventsljusstakar förra året och sen lämnat tillbaka dem efter jul.... Tänkte att så jäkla snål kan du ju inte vara haha. Men sen fattade jag nog hur du menade :) Sen undrar jag hur de där tavlorna kom in i adventspyntandet..? De såg inte särskilt juliga ut..? :) Men fina var de!!
    Och så en sak till... Vet du när Luciakröningen är i GA? Den jag var på när du och Johanna var med? Det var så mysigt... Du vill inte hänga på?
    pusspusspusspuss

    SvaraRadera