lördag, mars 19

25 grader och sol

Det är helg och igår fick vi äta lennarts goda mat ute hos Crille å Cissi. Tack vare en ny deltagare i plump kom jag inte sist. Gott vin va det också vi har ju även lyckan att kunna sova ut dagen därpå vaknade efter 10 :) då hade iof Johans lilla bebis ( en ny klocka) pipit x antal ggr. Kunde sedan skypa med iza å Co. Internet är bra skit :) vi käkade sedan lite brunch på balkongen innan en färd till stranden i isle of palms wohooo!!! Första stranddagen gott!!!!! Ikväll blir det firmafest i charleston :)

Lite bilder kanske skulle sitta fint?!

3 kommentarer:

  1. Gött ni har det! Ja passa på med sovmorgon innan ni skaffar "riktig bebis" för då är 7.00 sovmorgon och då ska du veta att du varit vaken varje timma under natten, hehe.. vill inte avskräcka men så lever vi :) tur att dagarna med knoddarna är så fantastiska så det är värt det till 200%!! saknar er! KRAM Evve

    SvaraRadera
  2. Det var väl roligt för Er att ligga på stranden, själv har jag fortfarande ca 5-10 cm snöh-vete i hela j-vla trädgården!

    Vi är faktiskt väldigt inne på att komma och hälsa på nästa vår, så spara lite sol och värme till oss och massa kul utflykter!

    //Jenny

    SvaraRadera
  3. Så evve du menar att barn inte sover om man ber de snällt och fast de får :)
    Ni kämpar på fint ni :) Så de vaknar ortfarande på natten ofta :/ Ni måste vara riktigt pigga, NOT!

    Jenny va skoj :) Florida ligger ju inom "räckhåll" :) Ska dit med mamma å pappa nu i april yippie! Finns massa fina utflykter.... hihi perfekt.

    Kram

    SvaraRadera