söndag, mars 6

uppdatering på tiden

ja nu har vi faktiskt bott i vår lägenhet i snart en vecka, tiden går så fort, däremot har vi inget internet där så blir lite svårt att blogga. Nu är vi å kollar morgonfotboll, premier league hos crille å cissi och sett att bajskorven Northug tog hem guldet :(
vasaloppet är en sak jag saknar att följa en dag som denna, det sändes inte på svt play utomlands tyvärr. vad har vi gjort senaste veckan är frågan?
det har vart jobb, tjejmiddag och artwalk med vin :) igår hade vi en heldag med shopping å vi kom inte alls hem med det som stog på lappen men väl massa annat haha. för affärer finns i mängde wiiieee! vi har en del som behöver inhandlas men imorgon eller tisdag kommer containern så då lär det bli lite bättre i lägenheten lite tomt än så länge. men vi bor verkligen centralt så det är bara kanon. ska ta lite bilder på den sen så ni får se. vi har även skaffat parking permit och det var ju lite krångligare än vi tänkt, de är lite omständigare här haha.
Vi kom dit med underskrift att vi fick köra bilen, pass, försäkring, ägarbevis etc. vi kom dit och nej det räckte inte alls, hon ville ju att detta skulle vara intygat av en notarius publicus, så det räckte absolut inte att cissi å crille kom ner och berättade allt. nepp, dags att börja om, åka till bank och fixa det de verkligen ville ha, så nu har vi våran lilla gröna lapp i bilen yeeey! 7 dollar för 6 månaders parkering helt ok!
idag blir det förmodligen spela boll för johans del jag ska nog försöka fixa lite i lägenheten. ikväll kommer chefen och så är det ju Solsidan jippie. inte många avsnitt kvar nu tyvärr!
Hoppas att allt är bra med er därhemma, många kramar!

1 kommentar:

  1. Tänk vilket äventyr ni gör tillsammans:o) men dålig tajmning, nu när jag har en liten hemma och en snart på väg ut! Kunde ni inte ha hittat på detta för 5 år sedan morrr!!!

    //Jenny

    SvaraRadera