måndag, april 11

Flygplan i mängder!

Så har det ju vart helg vilket innebar en flyguppvisning med massa plan, människor och hetta. Var inte riktigt beredd på den stekhetta, puh. Folk lugnar oss med att det bara är vår :) Hade ju läst prognosen som inte riktigt stämde eller att solen tar fast man inte ligger på stranden, stämmer verkligen det? JAPP. För vi har haft brännande axlar och nacke :/ Tur att det börjar släppa lite nu, får se om det går att få på sig träningslinnet utan att det skaver och komma ut på en liten löptur. Flyguppvisningen var ett kul event och vi testade även på att åka flygsimulator som jag blev lite besviken på, ryckte mest. Tummen ner på den, tänk att däremot få åka med i ett riktigt plan, det vore ju lycka, om man inte spyr :) 100.000 besökare hade nog tagit sig dit och hela dagen sltade med uppvisning av flygplanen Thunderbirds. Helt sjukt som de åkte upp och ner, kors och tvärs, flög mellan varandra. KANON! På kvällen gick vi ut och käkade, riktigt gott och trevligt. I söndags hade Johan sin veckomatch som visserligen va inställd men de spelade mot varandra, typiskt att jag denna gång valt att hänga med. Höll på att smälta samt att jag hade tvåmiljoner småryp att slåss med. Vad pysslar vi annars med? Går och kikar allt är liksom lika vackert fortfarande och vardagssysslorna finns ju här med, det är visst inget som sköter sig själv. På fredag kommer vi även att få besök. Mamma och Pappa kommer hit, jippie! Då ska även de få se hur vackert allt är innan vi drar iväg på en liten semester till Florida med dem. Påsk är det ju snart också även om de inte firar påsken särskillt mycket här finns det påsksaker ÖVERALLT! Kan undra hur det ser ut kring JUL och under Halloween då?!








Till och med HJÄRTAN gjorde de, duktiga!!!! :)



Mer kärlek!
Här de supersnygga, Thunderbirdsen!
Nämen, vad hitta vi här?


Vet ännu inte vad veckan har att bjuda på, vi får helt enkelt se. Lär bli mer jobb, handling, stdning, matlagning, JA, det vanliga :)

FIck föressten en chock häromdagen då vi fick förseningsavgift på 130 dollar på hyran, trots att vi postat den förbannade checken i tid. Lite smått ångest då inte kul att lägga ännu mer pengar på hyra, som tur är, är Johan så bra att han ringde och kollade. Oj då vi har visst fåt pengarna! Amerikaner :)


Tack för samtalet föressten soffe! även det i helgen med Izabelle oc Co. :)


Ha det nu fint KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar