onsdag, mars 17

Indien ar lite crazy anda!

An sa lange trivs jag som fisken i vatten som et sa fint heter. Dagarna gar lite for fort eftersom att kvallen blir sa kort nar man ar pa jobbet till 18 eller langre. Vi har bott i agarens hus tre natter och nu ar vi tyvarr tillbaka pa guesthouset inte lika gott men det gar. Vi har i stort sett en egen chauffor en sot liten man som inte alltid haller tiden om man sager sa haha. VI fick titta och ta en massa provklader ett paradis som tog manga timmar att ga igenom, tack vare det stannade vi en natt extra i lagenheten som ar fantastisk. Kylen ar fylld med cola vilket inte ar bra men anda skoj a aven snickers hihi. Hittade en del fina saker och vaskan ar full utan att ha hunnit kopa en enda sak. Kan komma lite post hem johan <3

Minns inte vad jag berattat men manniskorna ar sa vanliga overallt och vi har en kille som fyller pa med kaffe och vatten sa man blir aldrig uttorkad. Fantastiskt gott naskaffe eller vad det nu heter. Igar hade vi lyckan att folja med designern Shika till tre av fabrikerna dar de har sin tillverkning. Det var jatteskoj, varmt och intressant att se. I en av fabrikerna syddes for tillfallet ett linne upp och paljetterna pa syddes sjalvklart dit for hand. 10 000 pieces var det av just det linnet. aven dar finns det sa kallade hmmm..... springpojkar, de kommer a servar en med cola, vatten chips inte nyttigt haha. tycker sa synd om dem!
pa en fabrik fragade hon oss om vi ville ha cola och vi var helt utorkade efter att ha akt bil i over en timma i varsta hettan pa dagen med en bil utan AC, vi svarade vanligt ja tack. varpa den lilla springpojken inte vart dar och hort det sa han var i full gang med att fixa vatten at oss. Agaren skickade da ivag honom for att kopa cola. nar vi sedan gick runt i fabriken kom han sa snallt efter oss med sin bricka med fyra stycken colaglas. han var nog dock nojd over att fa gora sitt jobb.

Det var kul att besoka fabrikerna da vi aven kunde se oss omkring runtom Delhi och en annan provins. vi kakade lunch pa Asiens storsta shoppingmall, Ambience Mall, tror jag det hette. dock ingen tid for shopping inte, dar kan vi nog behova nagra timmar en dag, sedan finns det sju mall till HAHAHAHAHA. Send me some money PLEASE :)

Har aven skaffat nytt nummer som inte funkade i min Iphone saklart fick jag lana en telefon av chaufforen, han e sa snall. Numret ar: + 91 tror jag 9958434185. Att tillagga for att skaffa telefonkortet fiock var chauffor hjalpa oss a lot.
Forst aka a ta kort nar man sag ut som ett vrak, sedan till lagenheten a hamta pass, sedan tillbaka till framkallningen a sedan den sjukt langa proceduren att ens fa sitt ynka simkort som for min del inte ens fungerade. Min telefon kanske ar operatorslast hihi. de skulle alltsa ha pass, 511 underskrifter osv. nu har vi i alla fall vara nummer.

dagen i ara har vi faktiskt skrivit slutet pa vart examensarebete som vi inte haft nagon mojlighet att fixa da dagarna blivit lite for langa ibland och da menar jag inte av nojen. idag blir forsta lediga eftermiddagen och vi aker nog till ett shoppingmall, de ska tydligen ta hal i nasan tjejerna, kanske vore ngt for mig med, det vaxer ju igen. Vi far se vad kvallen erbjuder :)

MAAAAT maste vi ata med, god mat som sagt fortfarande, matupplevelsen dar vi ater under jobbtid i ett hus inte lang harifran ar verkligen inhemskoch stark men oftast god. dock inte allt. har sakert missat att beratta en massa men ni ska ju oprka lasa ocksa. kort kanske ni vantar pa ocksa ska se om internet vill dela med sig av sin hastighet sa att jag kan ladda upp, kanske blir det da pa FB om det inte fungerar har, ar ju nat vajsing med bloggen a ingen verkar veta vad problemet ar :(

Hall aven tummarna for at vi far bo i huset :)

ha det toppen dar hemma nu
puss a kram a nyp i stjarten

1 kommentar:

  1. Helt fantatstiskt låter det juh!! Ååhh va roligt! vill ha fler långa inlägg! Berätta berätta mer =) Men ni måste lära er massor! DU kommer vara grym efter detta eller grymmare menar jag ;) Stor Kram Evve

    SvaraRadera