söndag, mars 14

Nu har vi så smått kommit i i vardagen

Flygningen från Istanbul gick bra och vi landade tidig morgon indisk tid, där blev det lite problem. Vi skulle haft en chaufför som hämtat oss och innan vi fått ordning på allt eftersom att ATM:s var sönder så hade vi suttit där i tre timmar. Chauffören hade glömt bort oss haha. VI tog en taxi och de hade inte särskilt lätt att hitta vårt guesthouse, vi irrade runt länge i taxin men allt löser ju sig inom sinom tid. Bara taxiresan var en upplevelse i sig, värsta hitills skulle jag nog säga. Antingen trodde jag att den skulle ramla isär eller krocka. Trots filer kör man ju lite hursomhelst, störst först och vi hade inte största bilen. Massa kor i vägen, ja det var en upplevelse. NÄr vi fick vårt rum somnade vi, sov från 10-18 typ är fortfarande trött. Dagen därpå kom i alla fall chauffören och hämtade upp oss. Hjälp va stackaren skämdes, han körde oss till Lindas lägenhet som är fantastisk. Där mötte vi även upp Karin som sovit där en natt.

Vi fick kaffe å cola av den trevliga damen i huset som fixade å donade. Sedan blev vi körda till kontoret där vi fick träffa Linda, som äger Contiuum där vi ska vara. Kändes jättebra redan från början, hon introducerade oss och vi fick träffa den gulliga personalen. Därefter blev det lunch på ett lyxhotell, synd att man varken hade normala kläder eller smink. Gott var det och servioce, å vilka toaletter. Det var nog 7 meter upp till tak å alltså lika höga dörrar med speglar, tog aldrig kort, får nog åka tillbaka dit. Sedan blev det ett shoppingmall där vi bara köpte snacks sedan bar det av tillbaka till lägenheten. Idag har vi pluggat lite jag och Sofie snart klara. Solen har lyst så vackert och det blir varmare för var dag, sommaren kommer allt närmare.

Imorgon börjar allvaret det vill säga praktiken, å det ska bli jättekul. Nu ska vi försöka få tag i lite mat här, för magarna skriker. Ha det toppen där hemma.

Kraaam

1 kommentar:

  1. Heeej! Va roligt att läsa om början på ert lilla äventyr:) Tänker på dig! Hoppas ni har de toppen! Massakram från vinterlandet /Karin

    SvaraRadera