söndag, februari 27

fix å trix

jaa, fixa fixa fixa, nummerlappar, papper att fylla i, nuvarande adress, gammal adress, föräldrars nam ja det vill veta det mesta. nu är papprena inlämnade i alla fall skönt ett steg närmare sitt lilla kort. jag har även hunnit bli ett år äldre, tack för alla fina gratulationer och värmande ord. lägenheten är även i hamn vet inte om jag berättat det här ännu. så nycklarna har vi i vår hand och då var det ju såklart ett måste att åka till IKEA, det ligger ju rätt nära bara 3-4 timmar bort :)
för att bara ge er en återblick av min födelsedags start så startade den ju lite märkligt när vi åkte till jobbet och vi fick "punka" på motorvägen, man känner sig rätt liten då. vi lyckades köra intill på en väggren så där åkte långtradarna på varsinn sida och det gungade rejält. jag och johan som är i bilbranshen insåg ju till slut att byta däcket får vi ju fixa, pappa christer har ju lärt oss. denna gången fanns dock inte våra orange overaller som alltid åkte på ute i dannike hehe. mitt under däckbytandet kommer en vägarbetare, han ställer sig bakom oss och skådar vårt arbete, lägger in en kommentar då och då. hämtar en burk men inte så mkt mer. när vi var klara så tar han fram sin lilla burk med superservetter som tog bort nästan alla olja. man vill vill ju inte ha skit under sina vackra obitna naglar inte, eller? han tackade för sig och önskade oss fortsatt lycka till, till en bilverkstad. min födelsedag firades även lite dagen innan med god middag och tårta samt en liten spelkväll. på självaste dagen var det jobb som gällde men vi var även ute och åt en massa god grekisk mat. gillart.

såtillbaka till lägenheten som vi tillslut fick, just nu är den fylld med nya saker från IKEA, imorn får vi se om vi hinner börja fixa något, det är mkt so ska fixas innan det kan fixas om ni förstår vad jag menar. IKEA turen var mycket lyckad vi starade redan vid åttasnåret för att köra inåt landet till Charlotte, NC. resan dit skypades det med anna (riktigt skoj att talas vid) men även Izabelle å hennes mor å far, å min mamma å pappa osv :)

vi storsade runt i lugn och ro, åt köttbullar som man ska göra och det kändes som att vara hemma i Sverige. när det var dag att börja på nedervåningen hade någon snart tagit vår vagn, där lappen med alla hyllplatser fanns samt allt annat vi plockat till oss. VI letade och letade.... utan resultat. så det var bara att börja m, ok att det går lite fortare då men att behöva göra hela övervåningen igen samma dag, när man visste vilken bilresa som väntade var sådär. Vi blev klara till slut med ett långt kvitto, många dollar fattigare men en upplevelse och kanelbullar rikare :)

nu är det bara att säga godnatt för mig å godmorgon till er!
KRAM



Detta fixar la vi...
En söndagsfika i Mount Pleasant

2 kommentarer:

  1. Va gött ni har det! Kul att ni skriver å lägger ut bilder! grymt skönt med lägenhet, visa bilder sen! gott med värme oxå! den kommer nog hit snart pxå ;) Kramkram Greta

    SvaraRadera
  2. Tänk vad man klarar när man är två, vi var på IKEA i lördags och kom ut 8000 sek fattigare... hade inte velat veta om jag tappat bort alla lapparna, hade nog brutit ihop :o) vi skall göra i ordning F nya rum och så skall duschrummet bli en snickarverkstad till honom!!!! så han kan göra precis vad han vill och krypa undan lite när syskonet kommer!!!

    Kramen Jenny

    SvaraRadera