onsdag, februari 16

nya livet

Lite fotboll....

Tacos.....


Från verandan....
Fire department.....
City walk.....
Charleston bot....
Promenad i området.....

Packa container.....


ja för en vecka sedan var det lite nervöst hemma i sverige men nu har vi nästan varit här i en vecka redan, otroligt. allt har gått bra hitills. det är mycket som ska fixas och vi har nog bestämt oss för en lägenhet om vi nu får den :) den kostar en slant men hellre att trivas än att inte trivas och vi tror verkligen att vi kommer att trivas, så den får det bli. om den nu inte är borta imorgon när vi ringer. vi börjar känna igen oss nu när vi åker runt i den mysiga staden som ligger omringad av vatten. lägenheten vi bland annat tittat på .igger vid en liten fejksjö där många joggar och rastar hundar. kanske kan orka ett varv nån dag, lär behövas i detta land med all god mat. idag åt vi mexikanskt på lunchen, nämligen vår första arbetsdag här. vi har börjat packa containern på 40 fot så det var fullt upp tills lägenhetsvisningen.

vad har vi tidigare gjort är frågan? mycket lägenhetsletande både på nätet och i stan för att veta vilket område man kollar i, vi var inte så sugna på att bo där soppkök ställs upp osv. charleston är en fantastiskt mysig stan som är väl värt ett besök eller rättare sagt som alla borde besöka med dess underbara omgivning. bra jag säljer in staden va? :)

vi har som sagt storsat runt, kört fel, fått p-bot osv. en ynka p-bot i mitt liv i sverige och nu en inom en vecka i USA. vi missberäknade tiden det skulle ta att gå tillbaka och väl framme satt det en fin gul lapp. bättre än att den varit bortbogserad, det var nämligen precis vad som hände med tjejerna när vi var på NZ, bilen var borta på morgonen och den fick man lösa ut på någon bilfirma typ.

nu har vi käkat och så kollar grabbarna på fotboll, jag vet resultatet men vågar inte säga det, men är allt bra sugen haha.
Kram på er eme & joa
extra kram till izabelle, de goaste av de alla

4 kommentarer:

  1. Åå vill komma å hälsa på er! kärlek från valinge

    SvaraRadera
  2. Det vill jag med gretisen.....<3
    Hoppas ni får lite lugn å ro snart å en trevlig barnvakt.

    SvaraRadera
  3. Å va roligt med massa bilder, de gillar vi!:)

    Håller tummarna för lägenheten!

    Massor me kramar från oss
    Karin &Johannes

    SvaraRadera
  4. Snickeribilden är stor humor Johan. /Kåre Jr.

    SvaraRadera