söndag, mars 29

oj, vart tog helgen vägen

Schoff, schoff sa det så var det söndagkväll hoppsan. Denna helg blev även den en match helg, för igår vann vi med 5-0 mot Kabel :) en lite knepig match då vår innermittfältare fick lämna matchen i ambulans. Nu blir det kryckor för henne några veckor sedan är hon tillbaka å krigar. Kom igen Jessica!




Underbart fotbollsväder var det, solen sken och man kunde tom ta av sig vantarna denna match hihi, ett steg i rätt riktning. Johan träffade jag ju ca: 2 timmar också det var en mycket glad överraskning, alla stunder är skoj, nu blir det att vänta tills fredag. Kvällen kom fort späckat schema, tacos, MASSA godis, robinsson,em-kval å film med proppen att tillägga: vi tror att vi alltid kan äta mer än vi kan så marängswissen fick vänta tills idag :)


Myslördag med proppen var alltså på schemat igår. Även idag var ju underbart väder så tog en promenix till Norrmalm där mamma å papi tapetserade hos brorsan. Sedanväntade filmkväll och som sagt marängswiss med proppen. Ojoj, kanske ska träna lite extra i veckan, det lägger ju sig som bomull på maggen.
Vilka gottegrisar!

Skulle ju scrappat idag men hann visst inte det, eller så var jag inte så sugen på att ta fram allt för att sedan ta bort allt nu när det var så städat å fint. Nu rycker det iaf i scrappfingrarna så snart måste det bli av. Johanna du är ju alltid på :)


Sverige klarade ju sig fint mot Portugal det var riktigt spännade så som det ska vara. Hv klara för final kan aldrig sägas för många gånger :D


Snart blir det sängen men ska kolla klart Bond först som gick på TV, bra film.

2 kommentarer:

  1. hehe... vilken frossar-helg! du spelade ju iaf match... så du var värd allt gott! Men det roliga är ju att vi tror att vi kan äta så mkt.. hehe...

    SvaraRadera
  2. men maränngswissen satt riktigt bra på en söndakväll me:) Soffe

    SvaraRadera